Обласне методоб’єднання викладачів української мови

21 лютого 2020 року

 

220 лютого викладачки циклової комісії гуманітарних дисциплін взяли участь в обласному методоб’єднанні викладачів української мови і літератури, яке відбулося в гостинному Кременецькому лісотехнічному коледжі.

1Також там відбувся обласний етап Х Всеукраїнської олімпіади з української мови. Серед студентів ІІ курсу коледжів Тернопілля від БАТК змагалася Вікторія Івасіків (ОФП-21М). Від дипломанток І-ІІІ ступенів її відділили лише 1,5 бала. Вітаємо Вікторію з гідним 4 місцем, адже в олімпіаді взяли участь 17 студентів. За словами нашої учасниці олімпіади: «Я задоволена, що випробувала свої знання з української мови перед ЗНО. Трошки не пощастило. Зате знаю свої помилки й побачила рівень підготовки у порівнянні з найсильнішими студентками в області».

Упродовж цього насиченого дня ми взяли участь у науково-практичному семінарі «Використання сучасних освітніх технологій на заняттях української філології» й тематичних майстер-класах. Крім того, мали можливість відвідати Музей Кременецького лісотехнічного коледжу та переглянути літературно-музичну композицію «Як гул століть, як шум вітрів, як бурі подих – рідна мова».

Викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін Оксана ЗБОРІВСЬКА

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook