Тематична година «Небесна сотня, що відійшла у небуття»

21 лютого 2020 року

 

IMG 3198

Минає вже шоста річниця від тих трагічних і героїчних подій на Майдані. Протягом січня-лютого 2014 року відійшли у вічність найкращі люди України - люди високого духу.

Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують своїх синів, діти – батьків. Пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє.

В рамках вшанування пам’яті ДНІВ МАЙДАНУ 21 лютого 2020 року викладачі циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Білик Богдан, Оберська Надія, Дудар Оксана та працівники Бережанського міського музей книги Заяць Юлія та Красільнікова Леся провели тематичну годину «Небесна сотня, що відійшла у небуття» для груп Е-31М , Е-41М, К-41М.

IMG 3203Ведучі Красільнікова Леся та Заяць Юлія ознайомили присутніх з подіями Майдану шестирічної давності. Згадали студента Устима Голоднюка, який став одним із героїв Небесної Сотні, та героїв Бережанщини.

IMG 3159IMG 3188IMG 3208IMG 3198Активну участь брали також студенти Маслей МиколаКачур ВолодимирОнишко ВіталійЗінь Михайло, які читали вірші присвячені подіям Майдану та Героям Небесної Сотні.

До глибини душі присутніх пройняли перегляди відеосюжетів, які стали початком Революції Гідності

Честь і шана тим, хто відійшов у небуття. Пам’ять про них вічно житиме у наших серцях! Хай вона згуртує всіх живих, дасть нам силу й волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Голова циклової комісії 
Надія ОБЕРСЬКА
IMG 3155

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook