АгроВесна відкриває нові можливості для майбутнього працевлаштування

20 лютого 2020 року

19 лютого доцент кафедри фармакології та токсикології Ірина Деркач разом з студентами 6 групи 2 курсу, наставником якої вона є, відвідали Міжнародну виставку ефективного тваринництва та птахівництва Agro Animal Show в рамках 10-го ювілейного заходу АгроВесна/AgroSpring.

Унікальність такої події у масштабності та інноваційності, адже світові лідери аграрної галузі ‒ українські та закордонні компанії-учасниці та партнери з року в рік на найкращому рівні презентують тут свою продукцію.

Так і цьогоріч була можливість ознайомитися з передовими технологіями тваринництва і, зокрема, ветеринарної медицини, яку представляли понад 200 компаній-учасниць від 23 країн світу, а також відвідати близько 10 спеціалізованих заходів, на яких обговорювалися актуальні питання розвитку та інновацій в тваринництві.

Студентам було особливо цікаво, адже вони побачили широкі можливості для майбутнього працевлаштування. Вони зрозуміли, що багато чого наразі залежить від них – здобути якісну освіту, щоб стати затребуваним фахівцем в аграрній сфері!

В. Духницький
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook