Гідності хай промінь не згасає

19 лютого 2020 року

 

4
І вже сердець немає молодих,
що билися за волю разом з нами.
Лиш чути материнський плач за них,
який блукає довгими ночами.
19 лютого 2020 року, в рамках вшанування пам’яті ДНІВ МАЙДАНУ, було проведено відкриту виховну годину на тему: «Гідності хай промінь не згасає» у групах СП-31М та М-31М.
Готуючись до заходу, викладачі: Мирослав ЯЦИКІВ, Франя ЧУМАРНА та Мар’яна КАТЕРИНЯК мали на меті сформувати в молодих людях ціннісне ставлення до України, розвинути в них почуття самовідданості та громадянської активності, патріотизму.

13

Фрагменти відео, неофіційний гімн-реквієм «Пливе кача по Тисині» та хвилина мовчання в пам'ять про Небесну Сотню допомогли присутнім відчути ту трагічну атмосферу, яка панувала на Майдані в буремні дні 18-19 лютого 2014 року. Зокрема була зосереджена увага на постаті Устима ГОЛОДНЮКА, колишнього студента нашого навчального закладу, волонтера- активіста, що віддав життя за майбутнє України.

Зі щемом у серці та важкими думками виходили присутні із аудиторії, адже від кожного з нас залежить у який бік хитнуться терези долі України. Тому, кладімо частинку свого серця , своєї душі, своїх умінь на бік правди та світла.

Голова циклової комісії  Наталія ЮРЧИШИН

625

.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook