Баришівський район: ліквідовано загорання трав’яного настилу на площі 3 га за 17-21 лютого

22 лютого 2020 року
с. Бзів, с. Семеновка, м. Березань, Київська обл., Україна

17 лютого до оперативно-диспетчерської 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Березань о 22:56 надійшло повідомлення про загорання трав'яного настилу за межами села Семеновка. На місце події виїхав черговий караул 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Березань. По прибуттю рятувальників на місце події та проведення розвідки встановлено, що горить трав'яний настил на площі 2 га. Пожежу локалізовано о 00:14 та ліквідовано о 00:40. На місці пожежі працювала 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу.

18 лютого  о 17:01 до оперативно-диспетчерської служби Баришівського району надійшло повідомлення про загорання трав`яного настилу у с. Бзів. На місце виклику було направлено особовий склад 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Баришівка. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що горить трав’яний настил на площі 1 га. Пожежу локалізовано о 17:49 та ліквідовано о 18:00. Причина пожежі наразі встановлюється.

20 лютого  до оперативно-диспетчерської  служби Баришівського району о 12:13  надійшло повідомлення про загорання трав'яного настилу у м. Березань  по вул. Шевченків Шлях. На місце події виїхав черговий караул 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Березань. По прибуттю рятувальників на місце події та проведення розвідки встановлено, що горить трав'яний настил на площі 0,2 га. Пожежу локалізовано о 12:46 та ліквідовано о 12:48.  На місці пожежі працювала 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу.

21 лютого о 15:29 до оперативно-диспетчерської служби смт Березань надійшло повідомлення про загорання трав'яного настилу на вулиці Набережна. На місце події було направлено черговий караул 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Березань. По прибуттю, рятувальники встановили, що горить трав'яний настил. Пожежу локалізовано о 15:36 та ліквідовано о 15:38. На місці пожежі працювала 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу.

Джерела: https://kv.dsns.gov.ua, https://kv.dsns.gov.ua, https://kv.dsns.gov.ua, https://kv.dsns.gov.ua

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook