На часі профорієнтаційна робота серед школярів!

17 лютого 2020 року

             У період з 10 лютого по 17 лютого 2020 року викладачі коледжу Лісовська Н.В., Семененко Т.А., Вінник І.В, Ковтун О.П., Ясінський О.В., Кошик В.В., Гурська Л.Л., Куракіна О.В. та Берегеля І.М. побували з профорієнтаційними програмами у Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 13, Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 14, Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5, Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18, Ірпінському ліцеї № 3 та Ірпінському НВК «Школа І-ІІ ступенів – Коцюбинський гуманітарний ліцей», де продемонстрували майстер-класи практичних навиків і вмінь із спеціальностей. Кожна спеціальність коледжу унікальна і по-своєму приваблива. Тож школярам було продемонстровано особливості і переваги навчання та роботи за спеціальностями «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Комп’ютерна інженерія» і «Харчові технології».

Під час зустрічей випускникам шкіл була надана детальна інформація про навчання за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра, за яким здійснюється набір студентів у 2020 році за денною та заочною формами здобуття освіти, та про організацію освітньо-виховного процесу у коледжі.

Учні отримали вичерпні відповіді на запитання щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, переліку документів для вступу на навчання та були запрошені на День абітурієнта, що відбудеться в коледжі 29 лютого 2020 року. Усі присутні на заходах у школах мали змогу переглянути презентацію про навчальний заклад та його традиції, матеріально-технічну базу коледжу, отримали рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали.

Адміністрація Ірпінського економічного коледжу висловлює щиру подяку начальнику управління освіти і науки Білорусу О.А. та керівникам загальноосвітніх навчальних закладів Ірпінської міської ради за сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи.

 

Наталія Федосєєва,

відповідальний секретар

приймальної комісії

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook