17 лютого 2020 року студенти 1 курсу 3 групи відвідали ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс»

18 лютого 2020 року

ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» – структурний підрозділ факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України, заснований за наказом ректора у грудні 2014 року.
Завідувач ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» – В’ячеслав Віталійович Соломон, кандидат ветеринарних наук, доцент, який і провів студентам першого курсу 3 групи захоплюючу екскурсію.

В’ячеслав Віталійович розповів, що клінічний центр спеціалізується у наданні послуг з діагностики, лікування та профілактики хвороб у продуктивних та дрібних домашніх тварин, риб, птиці та екзотичних тварин, забезпечує лікування у режимі стаціонару, а також пропонують послуги тимчасового утримання тварин, оздоровлення та догляду, консультуєть щодо утримання та виховання домашніх тварин.


Завідувач показав студентам технічне оснащення клініки, яке дозволяє проводити різноманітні дослідження від аналізу крові до УЗД. Рентген кабінет нашої клініки, що пройшов державну сертифікацію та відповідає усім стандартам галузі, завдяки чому результати досліджень приймаються як офіційні у будь-яких племінних організаціях та інших сферах.

«Наша гордість, – говорить В’ячеслав Віталійович, – це спеціалісти клініки, які мають великий практичний досвід роботи, досконалу теоретичну підготовку і велику любов до своєї справи життя».
Клініка надає будь-які ветеринарні послуги домашнім улюбленцям, собакам, котам, гризунам, а також сільсько-господарським тваринам, коням, коровам, козам, вівцям тощо.


Клінічний центр забезпечує навчальний процес підготовки майбутніх фахівців ветеринарної медицини, виступає платформою для дослідницьких робіт науковців факультету, що забезпечують розвиток усієї галузі, впровадженню у практику найновіших та найпрогресивніших розробок вітчизняних та світових практиків.
На базі клініки працює готель для домашніх тварин. Для собак можлива денна перетримка та дресирування з повним пансіоном фахівцями Кінологічного союзу України.
Особливістю клініки є можливість надання ветеринарних послуг великим домашнім тваринам, зокрема коням, для яких обладнано усе необхідне для забезпечення стаціонарного догляду та проживання.

Наприкінці екскурсії у студентів виникла маса запитань, на які В’ячеслав Віталійович дав вичерпні відповіді та запросив всіх студентів до майбутньої співпраці.

Наставник 3 групи 1 курсу Друзь Н. В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook