Профорієнтаційна робота: Викладачі кафедри фізичного виховання завітали в Юрівську загальноосвітню школу

11 лютого 2020, 8:32
     31 січня 2020 року старші викладачі кафедри фізичного виховання Рима Дубовік, Олена Отрошко та Сергій Вербицький зустрілися з адміністрацією і учнями Юрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області.

     Учні десятого та одинадцятого класу, разом з класними керівниками, переглянули відеоролик про НУБіП України, з якого дізналися про історію заснування нашого університету, традиції, привілеї навчання в ньому та перелік спеціальностей, за якими можна здобути якісну вищу освіту.

     Олена Отрошко ознайомила майбутніх випускників із гуманітарно-педагогічним факультетом, його спеціальностями, можливістю паралельногонавчання за кордоном та перспективами майбутнього працевлаштування. Також відзначила, що НУБіП України має досить зручне розташування та розвинуту інфраструктуру.

  Рима Дубовік розповіла слухачам про культурне та спортивне життя університету, його матеріально-технічну базу та екологічну місцевість. Учням було цікаво дізнатися про різноманітні конкурси, змагання та спартакіади, в яких вже багато років приймають участь наші студенти, велику кількість спортивних секцій і абонементних груп, де кожна активна людина знайде заняття до душі.

      Сергій Вербицький запросив спортсменів на навчання до НУБіП України за новою спеціальністю – 017 «Фізична культура і спорт». Розкрив перспективу спортивного зростання для кожної молодої людини під керівництвом висококваліфікованих тренерів кафедри фізичного виховання. Загалом, отримана інформація зацікавила учнів та вчителів, вони задавали багато питань та ділились планами на майбутнє.

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook