ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ТРИВАЄ

6 лютого 2020 року

 4 лютого 2020 року доценти кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Чередніченко О.О. та Ільків Л.А. з метою профорієнтації відвідали Київський коледж зв’язку. У рамках візиту відбулася зустріч зі студентами 3-го курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», які навчаються за освітньою програмою «мережева економіка».

Як відомо, успішний вибір професії в значній мірі визначає результати праці, рівень добробуту, сприяє реалізації особистісного потенціалу, а держава отримує максимальну віддачу. Якщо вибір професії молодою людиною зроблено необґрунтовано, помилково, то це може вплинути на якість його навчання у вузі, і в значній мірі знизити його конкурентоспроможність на ринку праці.
В цій ситуації актуально і гостро постає проблема конкретної допомоги молоді в професійному самовизначенні засобами професійної орієнтації. Сьогодні формування психологічної готовності випускників школи до усвідомленого вибору професії, до праці, стало не лише гострою необхідністю, але й багатогранним і складним процесом.

  

Під час зустрічі з потенційними абітурієнтами доценти надали студентам коледжу вичерпну інформацію про НУБіП України, зокрема про славетну історію навчального закладу та його сьогодення, про умови вступу 2020, про можливості паралельного навчання в закордонних навчальних закладах, про яскраве й насичене дозвілля та можливості реалізувати себе як у навчанні, так і в культурному житті.

Студенти з зацікавленням ознайомилися з представленою інформацією та поставили низку уточнюючих запитань. Наприкінці зустрічі студенти заповнили Анкети абітурієнта.

Чекаємо на наступну зустріч уже в стінах НУБіП України!

Доцент Тетяна Мірзоєва.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook