ВІДМІННИК КАХОВСЬКОГО АГРОТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ МИКОЛА МЕЛЕНТЬЄ МРІЄ ПРОДОВЖИТИ СВОЄ НАВЧАННЯ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НУБіП УКРАЇНИ

9 лютого 2020, 15:00

Студент-відмінник Каховського агротехнологічного фахового коледжу Микола Мелентьє мріє продовжити своє навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, оскільки впевнений у тому, що саме цей заклад дозволить йому досягти омріяних висот за обраною професією.

– Миколо, чому обрав НУБіП України для продовження свого навчання?

– Я відмінник у навчанні, яке наразі проходжу у Каховському агротехнологічному фаховому коледжі. Прагну стати хорошим фахівцем, а тому, думаю, що саме НУБіП – це той університет, що дасть можливість мені отримати якісну освіту і згодом досягти бажаних успіхів у подальшій роботі.

– Чому обрав факультет ветеринарної медицини?

– Я обрав факультет ветеринарної медицини, тому що це мрія мого дитинства. Я люблю тварин, хочу їм допомагати і розумію, що таким чином допомагатиму і людям. Бо всім відомо, що лікар лікує людину, а ветеринарний лікар – людство.

– Які маєш досягнення? Які плани на майбутнє?

– Я – студент року Каховського агротехнологічного фахового коледжу, також був учасником ХХ-го зльоту студентських лідерів аграрної освіти, що відбувався в Уманському національному університеті садівництва. Окрім того, я постійний учасник художньої самодіяльності коледжу, брав участь у Софіївських зорях. Крім теоретичних знань, я також маю практичний досвід. На канікулах і на виробничо-технологічній практиці я мав нагоду працювати на фермі, де виконував обов’язки ветеринарного фельдшера і на основі теоретичних знань придбав практичні навички та уміння з різних питань акушерства, хірургії і терапії тварин. Отримавши знання і диплом у НУБіП України, я впевнений, що зможу здійснити свою мрію – стати успішним ветеринарним лікарем і відкрити власну справу – ветеринарну клініку!

Розмову вела доцент кафедри паразитології
та тропічної ветеринарії
Марина Галат

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook