Співпраця з Ірпінським міським центром зайнятості

30 січня 2020 року

      З метою підвищення рівня обізнаності студентської молоді щодо можливостей державної служби зайнятості, розширення уявлення про можливості працевлаштування у сучасних умовах, визначення особистих професійних цілей, формування навичок самопрезентації, спонукання до постійного навчання та підвищення кваліфікації впродовж життя, у коледжі відбулася зустріч студентів випускних курсів спеціальностей «Фінанси банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування» з директором Ірпінського міського центру зайнятості Петром Левчуком та начальником відділу активної підтримки безробітних центру зайнятості Олесею Гончар.

Петро Левчук розповів випускникам, що надійним помічником у пошуку першого робочого місця є центр зайнятості. Тут нададуть інформацію про актуальні на ринку праці професії, ознайомлять з послугами служби зайнятості, можливостями опанування нової професії або відкриття власної справи, а також допоможуть підготуватися до співбесіди з роботодавцем.

Олеся Гончар презентувала електронні сервіси державної служби зайнятості. Особливу увагу було акцентовано на Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри, яка допомагає оцінити власні здібності, потенціал та розробити стратегію кар’єрного зростання. Завдяки тестуванню користувач має змогу зрозуміти свої сильні сторони та конкурентні переваги, а також визначити додаткові навички, які бажано опанувати.

Під час зустрічі студенти отримали інформацію та посилання на навчальні онлайн-ресурси, які допоможуть розвинути необхідні навички, ознайомилися з джерелами та методами пошуку роботи, довідались, як потрібно поводити себе під час співбесіди з роботодавцем і набули навичок написання резюме.

Адміністрація коледжу щиро вдячна Ірпінському центру зайнятості за співпрацю, адже подібні заходи дають змогу молоді свідомо підготуватися до самостійного дорослого життя та конкуренції під час пошуку роботи.

Директор коледжу Наталія Ільченко та директор Ірпінського міського центру зайнятості Петро Левчук  обговорили питання подальшої співпраці щодо створення на базі коледжу курсів (консультаційних центрів) з перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб, які стоять на обліку  в центрі зайнятості як непрацевлаштовані.

Оксана Погоріла, завідувач

 навчально-виробничої практики

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook