Профорієнтаційна робота в школах Макарівського району

29 січня 2020 року

           У житті кожної людини приходить пора, коли потрібно залишити рідний дім і вирушати у світ здобувати професію. Багато хто зі старшокласників вже визначився з вибором професії, навчального закладу, а інші – у роздумах…

Саме з метою професійної орієнтації випускників шкіл 29 січня 2020 року директор коледжу Наталія Ільченко та завідувач Міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України Валентина Вдович відвідали школи Макарівського району Київської області: Великокарашинську ЗОШ І-ІІІ ст., Опорний загальноосвітній навчальний заклад Червонослобідська ЗОШ І-ІІІ ст., Ситняківське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок», Мар’янівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок».

Учням 9-х та 11-х класів, вчителям було надано інформацію про ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», його матеріально-технічну базу, про спеціальності та перспективи навчання в подальшому в НУБіП України, у тому числі на базі Міжкафедральної навчальної лабораторії тощо.

Випускникам 11-х класів було наголошено на тому, що вступ на молодшого фахового бакалавра до фахових коледжів у 2020 році можливий як за сертифікатами ЗНО, так і за результатами вступних іспитів у закладах освіти.

У ході зустрічей з директорами шкіл підписано 4 договори про співробітництво, окреслено напрями спільної діяльності щодо професійної орієнтації учнів.

Представники коледжу відповіли на запитання майбутніх абітурієнтів та запросили на День відкритих дверей, що відбудеться 29 лютого 2020 року.

Адміністрація коледжу щиро вдячна директорам шкіл за надану можливість проведення профорієнтаційних бесід із школярами.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook