Співбесіда ректора НУБіП України з адміністрацією коледжу

16 січня 2020 року

         Досягнення, проблеми та завдання на 2020 рік обговорено на співбесіді ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка з директором Ірпінського економічного коледжу Наталією Ільченко, що відбулася 16 січня 2020 року. На співбесіді були присутні заступники директора Вікторія Сова, Андрій Сиротенко, головний бухгалтер Тетяна Тимченко, завідувачі відділень Тетяна Семененко і Наталія Лісовська.

Серед позитивного за 2019 рік директор відмітила ліцензування 2 нових спеціальностей на рівні фахової передвищої освіти, збільшення контингенту студентів, позитивні результати ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання, збільшення надходжень до спеціального фонду, оновлення навчально-лабораторної бази закладу.

На зустрічі також обговорено проблеми та стратегічні завдання з розвитку коледжу. Це, насамперед, імплементація норм Закону України "Про фахову передвищу освіту", проведення якісної вступної кампанії, профорієнтаційна робота, реконструкція спортивного майданчика, створення навчальної лабораторії харчових технологій, розширення спеціальностей на базі міжкафедральної навчальної лабораторії. Директор коледжу від імені колективу подякувала ректору університету за розуміння проблем та підтримку.

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook