Співбесіда з керівництвом університету 2020

15 січня 2020 року

     15 січня 2020 року о відбулася співбесіда керівництва НУБіП України з адміністрацією коледжу в онлайн-режимі.

     Зі сторони університету присутніми були: Станіслав Миколайович Ніколаєнко, ректор університету, Сергій Миколайоивч Кваша, проректор з навчальної роботи, Олег Вікторович Єресько, керівник відділу регіонального розвитку, заочного навчання та дистанційної освіти, Тарас Олексійович Євсюков, куратор ВСП "Рівненський коледж НУБіП", декан землевпорядного факультету.

     На відеозустрічі зі сторони коледжу були присутні: Корсун Ярослав Петрович, директор ВСП «Рівненський коледж НУБіП України»; заступники директора, головний бухгалтер, завідувачі відділень коледжу, голови циклових комісій, методисти коледжу і заочного відділення, інші керівники структурних підрозділів, всього 25 осіб.

    Зустріч розпочалася з привітання ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка до присутніх та оголошення регламенту роботи. Надалі Ярослав Петрович прозвітував перед керівництвом університету про основні досягнення коледжу щодо зміцнення матеріально-технічної бази, змін у кадровому складі педагогічного колективу; проаналізував контингент студентів, які навчаються у коледжі за денною та заочною формами навчання; розповів про організацію виховної роботи зі студентською молоддю; прокоментував перспективні плани колективу коледжу на 2020 рік. До таких планів входить:

ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН ВСП "РІВНЕНСЬКИЙ КОЛЕДЖ НУБіП УКРАЇНИ"
  1. Ліцензувати освітню діяльність за ОС «Фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 125 Кібербезпека.
  2. Акредитувати ОПП «Облік і оподаткування», «Інженерія програмного забезпечення», «Геодезія та землеустрій» з підготовки здобувачів освіти за ОС «Бакалавр».
  3. Здійснювати заходи внутрішнього контролю з метою підвищення рівня якості освіти.
  4. Провести атестацію та підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
  5. Забезпечити умови для продовження навчання за ступеневою освітою здобувачів освіти коледжу усіх спеціальностей у базовому навчальному закладі для отримання ОС бакалавра.
  6. Забезпечити виконання «Стратегії національно-патріотичного виховання молоді на 2020-2025 роки», «Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді», «Рівненської ініціативи», обласної комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки, заходів пожежної безпеки.
  7. Активізувати роботу студради та рад гуртожитків, студентської профспілки.
  8. Взяти участь у конкурсі «Педагогічний ОСКАР – 2020».
  9. Провести конкурс «Лідер коледжівської освіти».
  10. Підвищувати рівень володіння викладачами коледжу ІКТ.
  11. Відвідувати міжнародні виставки фахового спрямування.
  12. Завершити капітальний ремонт гуртожитку № 1 (усунення тріщини).
  13. Реалізовувати програму енергозбереження.
  14. Провести благоустрій подвір’я коледжу.
  15. Проводити профорієнтаційну роботу для забезпечення «Вступної кампанії – 2020».

     Питання керівництва університету стосувалися реалізації ступеневої освіти в НУБіП України за ОС "Магістр" та сертифікатів ЗНО з іноземної мови при вступі; якості підготовки за першим (бакалаврським) рівнем, зокрема, випускових робіт та перевірки їх на плагіат, основними напрямками профорієнтаційної роботи з метою залучення контингенту абітурієнтів на технічні спеціальності коледжу та про перспективні плани щодо співпраці з НУБіП України на 2020 рік.

      Співбесіда пройшла у конструктивній і дружній атмосфері.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook