Про роботу педагогічної ради коледжу

5 лютого 2020 року

 

15 лютого відбулося чергове засідання педагогічної ради «Бережанського агротехнічного коледжу».

Розпочали засідання з привітання іменинників, а також січневих ювілярів О.М. Якимович та Б.Я Білика.

234

Далі відповідно до порядку денного С.І. Пилипишин доповіла щодо підбиття підсумків діяльності навчального закладу за січень, а також акцентувала увагу на питаннях розглянутих на вченій раді НУБіП України, яка відбулась 16 січня. Директорка наголосила, що згідно з Законом «Про фахову передвищу освіту» з 1 січня 2020 року наш коледж автоматично набув статусу закладу фахової передвищої освіти, тому необхідно звернути увагу на відповідні зміни в документаціях. С.І. Пилипишин перечислила умови проходження курсів підвищення кваліфікації працівників, що атестуються у 2020 році, а також порадила кожному більш детально ознайомитись із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ України № 1133 від 27.12.2019р.

5

З 3 лютого розпочалась реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року, яка триватиме до 24 березня. Комплекти реєстраційних документів студентів для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти можуть надсилати до 17 березня 2020 року, тому директорка наголосила кураторам груп ІІ курсів звернути увагу на своєчасне подання студентами необхідних документів для реєстрації.

Протягом січня відбулось немало важливих подій, таких як: успішний захист дипломних проектів студентами спеціальності 206 «Садово-паркове господарство»; проведений кваліфікаційний екзамен за робітничою професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1»; засідання школи молодого педагога; методичний семінар для педагогічних працівників; круглий стіл до Дня Соборності України; семінар-навчання для працівників коледжу; вшанували пам'ять про подвиг героїв Крут; проведено профорієнтаційну роботу викладачами циклових комісій спеціальних електротехнічних дисциплін, фізичної і військової підготовки, гуманітарних дисциплін,інженерних та аграрних дисциплін, фізико – математичних дисциплін та інформаційних технологій.

Користуючись нагодою, С.І. Пилипишин запросила всіх на Свято Різдвяної пісні.

Далі відповідно до порядку денного С.В. Жеребецький запропонував внести та ухвалити відповіднізміни в правилах прийому на навчання до ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» на 2020 рік. Рішення прийнято одноголосно.

78

Наступною виступила Г.В. Процик з цікавою темою, яка зачепила кожного українця після прийняття Урядом нового правопису, правильне використання та утворення фемінітивів. «Дехто стверджує, що фемінітиви – це дурниця, анекдот чи жарт. Та вони забувають, що мова відображає думки» - наголосила доповідачка, але ці зміни є цілком правильними та потрібними, оскільки відбуваються різноманітні зміни в суспільстві, а мова повинна змінюватись разом з ним.

Далі за порядком денним виступив М.С. Леськів. Доповідач продемонстрував відео-приклади і презентації дорожньо-транспортних ситуацій та різні шляхи їх вирішення, які допомагають студентам закріпити знання з дисципліни «Безпека дорожнього руху».

96

В різному О.В. Калатало запропонував ухвалити нове Положення «Про підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» на 2020 рік». Рішення прийнято одноголосно. Також доповідач наголосив працівникам впорядкувати документацію, оновити інформацію циклових комісій на сайті коледжу, працювати над методичними розробками та статтями.

Галина ПАНЬКІВ, секретарка педагогічної ради коледжу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook