Профорієнтація випускників Каноницької ЗОШ ׀׀׀-׀ ступенів

31 січня 2020 року

   Здається, що так швидко пролетіли дитячі роки. Ми всі дорослішаємо, знаходимо свій життєвий шлях та доцільно розставляємо пріоритети для подальшої самореалізації.
   Проте сьогодні особливої підтримки потребують юні школяри-випускники, які є майбутнім поколінням нашої держави, а це в свою чергу представляє собою нові погляди на розвиток суспільства. Будучи на роздоріжжі шляхів, вагаючись яку стежку життя обрати, наші студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України, переживши всі ці моменти, висловлюючи підтримку, добровільно проводять профорієнтації для майбутніх абітурієнтів.

   Саме тому, сьогодні студентка 1 курсу  економічного факультету Таборовець Марія відвідала Каноницьку загальноосвітню школу ׀-׀׀׀ ступенів села Каноничі, Володимирецького району, Рівненської області, щоб донести випускникам про навчання в своїй alma-mater. 

НУБІП України – нова платформа розвитку навчальних закладів, що дає змогу студенту проявити себе в різних сферах як життя, так і навчання, бо місія університету: створювати, систематизувати, зберігати і поширювати сучасні наукові знання для покращення якості життя людей; готувати фахівців європейського і світового рівня інтелектуального та особистісного розвитку.

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України – провідний національний дослідницький вищий навчальний заклад у сфері біотехнологій, природозбереження, продовольчої безпеки із більш ніж віковою історією, відомий своїми багатими традиціями і славиться численними здобутками. Тут вміють розвивати ваші лідерські якості, приховані таланти, наукові завдатки, власну м’язову систему завдяки великій різноманітності секцій та гуртків, а також активно та цікаво проводити студентське життя. 

Багато хто зацікавився університетом, задавали питання щодо студентського життя, і були запрошені на Дні відкритих дверей до університету, щоб на власні очі ознайомитись з навчальним закладом.

 

 

 

 Марія Таборовець,
студентка 1 курсу  спеціальність "Економіка" 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook