Команда НУБіП України вийшла до фіналу чотирьох Кубку України з баскетболу серед жіночих команд сезону 2019-2020

28 січня 2020, 23:55
м. Київ

Студентська збірна НУБіП України з баскетболу – учасник Фіналу чотирьох Кубка України серед жіночих команд

 

     23 січня у спортивному комплексі Київського спортивного ліцею-інтернату відбулася зустріч, що мала визначити четвертого учасника Фіналу чотирьох.

     Останню путівку розіграли між собою збірна НУБіП України і КСЛІ-Динамо-НПУ (Київ). У першому матчі перемогу здобула наша команда з рахунком – 81:62. Щоб пройти далі у змаганнях нашим дівчатам у другій грі необхідно було перемогти або поступитися суперникові менше ніж 19-ма очками. Дівчата були серйозно налаштовані на гру, адже потрапити до четвірки найсильніших баскетбольних команд України є честю для будь-якого колективу. Тож відразу після новорічних свят, починаючи з 4-го січня наші баскетболістки розпочали тренувальний збір для підготовки до Чемпіонату і Кубку України. Виснажливі щоденні дворазові тренування мали на меті підготувати гравців як фізично так і відпрацювати командні тактичні взаємодії та складні технічні елементи. Ретельна підготовка мала свої результати, дівчата не дали жодного шансу супернику пройти далі, обігравши його у другій грі з рахунком 67:49. Тож останню путівку до фінальних змагань отримала наша команда.

     Фінал чотирьох Кубка України серед жіночих команд з баскетболу відбудеться у Рівному. Володар трофею визначиться в поєдинках 1-2 лютого серед команд: Чайка з Бердянська, Київ-Баскет, Рівне та НУБіП України.

Вітаємо жіночу збірну команду НУБіП України з баскетболу з перемогою

і бажаємо успіху у Фіналі чотирьох!

Костенко Микола,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook