На базі кафедри охорони праці та інженерії середовища відбувся семінар-нарада з актуальних питань охорони праці

12 грудня 2019, 18:36
м. Київ НУБіП України

 

 

На базі кафедри охорони праці та інженерії середовища механіко-технологічного факультету НУБіП України 12-13 грудня 2019 р. відбувся семінар-нарада на тему «Про підвищення ефективності здійснення заходів державного нагляду на підприємствах агропромислового комплексу та соціально-культурної сфери».


   У роботі семінару взяли участь представники Державної служби України з питань праці, зокрема начальники відділів територіальних органів Держпраці, що здійснюють державний нагляд у суб’єктів господарювання агропромислового комплексу та соціально-культурної сфери. Семінар проходив у затишній читальній залі бібліотеки навчального корпусу № 11.


   З вітальним словом до учасників звернувся декан механіко-технологічного факультету професор Я.М. Михайлович, який розповів про переваги навчання на факультеті, зокрема про перспективи отримання цікавої роботи після закінчення університету.
   План роботи семінару було складено змістовно і цікаво, на чому, відкриваючи перше засідання, наголосив заступник Голови Держпраці І.І. Шумелюк. У доповідях було розглянуто сучасні зміни у працеохоронному законодавстві України, дано роз’яснення до «Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві», деталізовано вимоги щодо поводження з небезпечними речовинами та їх застосування на підприємствах агропромислового комплексу та інші актуальні питання охорони праці.


 

   У роботі семінару взяли участь викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища НУБіП України, студенти університету.

М. Мотрич, доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища

 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook