Професійно-орієнтаційна робота факультету тваринництва та водних біоресурсів

14 січня 2020, 15:31

У грудні 2019 р. – січні 2020 р. співробітники кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д.Пшеничного представили факультет Тваринництва та водних біоресурсів у загальноосвітніх школах двох районів Полтавської області. В Оржицькому районі проведені зустрічі із учнями 9 – 11 класів Лазірківської, Вишнівської, Новооржицької та Оржицької загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ст. У Лохвицькому районі також робота була проведена у 4 школах, зокрема Лохвицькій, Лучанській, Вирішальненській та Заводській ЗОШ І – ІІІ ст.

Загалом у зустрічах взяли участь 175 осіб, з них 85 – учні 11 класу. Старшокласників ознайомлено із структурою університету, факультету, спеціальностями і спеціалізаціями, перевагами під час навчання, особливостями вступу у 2020 р.

Аналіз анкет показав, що 17 осіб зацікавились університетом та факультетом, а окремі учні, зокрема Базілевич Ростислав випускник Лазірківської ЗОШ І-ІІІ ст. імені В.О.Підпалого зізнався про мрію працювати з тваринами та зазначив про наміри брати участь в олімпіаді та вступати на спеціальність 204 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

 

Ільчук Ігор,

Уманець Дмитро,

доценти кафедри годівлі тварин

та технології кормів ім.П.Д.Пшеничного


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook