Вітаємо нашого керівника з високою нагородою!

20 грудня 2019 року

   19 грудня 2019 р. в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці (м. Київ, вул. Грушевського, 22) в ході Новорічного святкового прийому на честь лідерів економіки, бізнесу, науки та культури України 2019 року відбулася Офіційна церемонія вручення нагород відповідно до вищого церемоніального протоколу.

   Оцінюючи визначні заслуги директора ВСП «РК НУБіП України» перед Україною і визнаючи його видатною особистістю нашого суспільства, Президія Асамблеї ділових кіл спільно з Радою експертів Міжнародної програми «Лідери ХХІ століття» нагородили Корсуна Ярослава Петровича «Орденом Честі» та іменним дипломом національної поваги та гідності «Великі українці».

   Диплом належить до номінації «Людина яка зробила світ кращим» і вручається кращим з кращих представників українського суспільства, які своєю особистою мужністю та мудрістю, високою освіченістю та професіоналізмом, вірністю обов'язку, добродійністю, чеснотами та вчинками високої доблесті і честі, спрямованими на благо Народу та Держави, заслуговують право бути достойно визнаними і вшанованими за свої благородні труди і звершення. Саме таким є керівник нашого навчального закладу.

   Вітаємо Вас з високою нагородою і прийдешнім Новим 2020 роком! Нехай ця нагорода стане для Вас символом успіху, відкриє перед Вами неймовірні можливості та допоможе вийти переможцем у будь-яких починаннях!

Колектив ВСП «РК НУБіП України»


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook