Лист до Святого Миколая

19 грудня 2019 року

   18 грудня 2019 р. у Клеванській спеціальній школі-інтернат для дітей з вадами зору відбулося свято «ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ», на яке запросили ВСП «РК НУБіП України».

   День Свято Миколая, це свято, яке чекає кожна дитина нашої країни. Вихованці Клеванської школи інтернат з вадами зору написали йому листи-прохання. Тож відділенням програмування через веб-ресурс коледжу була проведена акція «Лист до святого Миколая», на якій було зібрано подарунки для 23 вихованців школи. Також, у вересні, в рамках тижня програмування та інформаційних дисциплін був проведений благодійний ярмарок «Рецепти з літа програміста», де викладачами та студентами коледжу було зібрано 3 000 грн.

   Крім цього, викладачі, студенти коледжу та їх батьки принесли іграшки, одяг, які також було передано особисто дітям інтернату (5 коробок).

   Подарунки на святковому концерті, на чолі з викладачем Куделею О.О., вручили студенти коледжу:

  1. Крупеня Віталій, 6-ІПБ
  2. Олінчук Володимир, 31-ІП група,
  3. Трофимчук Олег, 31-ІП група,
  4. Мерзун Михайло, 33-ІП група.

   Дякуємо студентам та викладачам коледжу, які виявили бажання побути Святими Миколаями для діток з нелегкими долями, для яких ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ не просто свято, а віра в те, що їх бажання здійсненні.

 

ДИТЯЧА ВІРА В ДОБРО ТА ДИВО РОБИТЬ НАС ДОБРІШИМИ

Оксана Куделя, викладач

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook