Захист дисертації Долінської Оксани Михайлівни на тему: «Внутрішній аудит в управлінні діяльністю банків»

28 грудня 2019, 13:00

 вул. Героїв Оборони, 15, навчальний корпус № 3, кімната 301

На засіданні спеціалізованої вченої ради К 26.004.17 відбудвся прилюдний захист дисертації Долінської Оксани Михайлівни на тему: «Внутрішній аудит в управлінні діяльністю банків», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук зі спеціальності 08.00.09 «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)».

 Науковий керівник – доктор економічних наук, професор Костирко Руслан Олександрович, професор кафедри обліку і оподаткування Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» Міністерства освіти і науки України.

 

  Офіційні опоненти: доктор економічних наук, доцент Скаско Олег Іванович, професор кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» Міністерства освіти і науки України; кандидат економічних наук Заднепровська Світлана Петрівна, ключовий партнер з аудиту банків Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжнародний фінансовий аудит»

З дисертацією можна ознайомитися у науковій бібліотеці Національного університету біоресурсів і природокористування України за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 13, навчальний корпус № 4, кімната 41а.

Автореферат

Дисертація

Відгук офіційного опонента

Відгук офіційного опонента

 

Колектив кафедри обліку та оподаткування вітає Долінську Оксану Михайлівну та її наукового керівника Костирко Руслана Олександровича з успішним захистом та бажає подальшого втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках!

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook