Участь у міжнародній конференції

25 листопада 2019 року
НУБіП України

                                               

              Доцент кафедри вищої математики ім. М.П. Кравчука Наталія Арнаута прийняла участь у науковій конференції «Learning Adventures», яка проводилсь 21-22 листопада 2019 року у м. Варшава. Тема наукової доповіді: «Using elements of STEM education in teaching higher mathematics», («Використання елементів STEM-освіти при викладанні вищої математики»).

Конференція проводиться не вперше і має високий міжнародний статус. Організаторами конференції є Науковий центр Коперника м. Варшава, Нью-Йоркським Залом науки та Університетом соціальних і гумонітарних наук SWPS у Варшаві. Модераторами конференції були: Ману Капур- професор, завідувач кафедри вивчення наук і вищої освіти в ETH (м. Цюріх, Швейцарія; Рікардо Немировский – професор Інституту освіти і соціальних досліджень Манчестерського університету (м. Манчестер, Великобританія); Естрід Серенсен – професор антропології знань Рурського університету (м. Бохум, Німеччина).

         Предметом конференції було використання STEM – технології у освітньому просторі, яка на сьогоднішній день визнана однією з найсучасніших і тому активно впроваджується у багатьох країнах світу.Доцент кафедри вищої математики ім. М.П. Кравчука Наталія Арнаута прийняла участь у науковій конференції «Learning Adventures», яка проводилсь 21-22 листопада 2019 року у м. Варшава. Тема наукової доповіді: «Using elements of STEM education in teaching higher mathematics», («Використання елементів STEM-освіти при викладанні вищої математики»).

                               

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook