Випуск магістрів 2019 року

26 грудня 2019, 16:00
НУБіП, 6 корпус, аудиторія 222

Ось і настав такий очікуваний випускний! Відбувся випуск магістрів на факультеті землевпорядкування: 54 магістра денної форми навчання отримали дипломи, з них 10 – з відзнакою.  Довгоочікувані дипломи отримали й магістри спеціалізації «ГІС у землеустрої», 4 з них - дипломи з відзнакою, а це 50% випускників кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі, а ще –  3 рекомендовано до вступу в аспірантуру!

Всі випускники кафедри представили фахові, якісні роботи, яким притаманна новизна, практичне застосування та інноваційність! Різноманітними були й об’єкти досліджень – складові 3D кадастру, земельно-реєстраційні дані, трансформаційні процеси земельних угідь, підходи до встановлення обмежень і обтяжень з урахуванням нормативних та просторових чинників.
Наразі перед випускниками відкриті тисячі доріг. Бажаємо їм назавжди зберегти скарби своєї душі – доброту, щирість, милосердя, бути чесними у своїх почуттях і справах. Нехай здійснюються всі задуми, а мудрість і щирість завжди будуть супутниками у житті!
Завжди будемо раді зустрічі з усіма вами й готові до плідної співпраці!
 
Від колективу кафедри,
завідувач кафедри геоінформатики і
 аерокосмічних досліджень Землі
С.С. Кохан 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook