Особиста участь співробітників кафедри садівництва у спартакіаді «Здоров’я» - найкращий приклад для наслідування студентам

27 червня 2019, 20:51

Агробіологічний факультет – зайняв друге місце у загальнокомандному заліку 29-ої Спартакіади «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2018-2019 н.р.

Спартакіада «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників НУБіП України  проводиться в університеті протягом навчального року з таких видів спорту: шахи, волейбол, баскетбол, міні-футбол, теніс настільний, бадмінтон, баскетбол 3х3. У спартакіаді “Здоров’я” беруть участь збірні команди структурних підрозділів базового підрозділу НУБіП України до складу яких входять наукові, науково-педагогічні працівники і співробітники. Студенти і аспіранти НУБіП України денної форми навчання, які також працюють науковими, науково-педагогічними працівниками у базовому підрозділі НУБіП України, до участі у змаганнях спартакіади “Здоров’я” не допускаються (вони приймають участь у спартакіаді студентів НУБіП України).

Друге місце агробіологічного факультету у загальній першості, стало підсумком перемог спортсменів факультету в особисто-командних видах програми.

Зокрема, в останній день лютого, команда агробіологічного факультету (Катерина Карабач, Володимир Войцехівський, Юрій Андрусик), здобула третє місце у особисто-командних змаганнях з тенісу настільного. 

Факультетська команда НПП з волейболу у складі: Віталій Коваленко, Віталій Жемойда, Олександр Макарчук, Роман Спряжка, Роман Жила, Володимир Насіковський, Володимир Войцехівський, Юрій Андрусик наприкінці квітня-початку травня 2019 р. у напруженій боротьбі виборола третє місце у змаганнях з волейболу. На участь у турнірі заявились 13 команд. Формат проведення змагань – за сіткою Double-elimination_tournament (сіткою Winner`s - команди грають до двох поразок).

Протягом червня 2019 року на майданчику зі штучним покриттям НУБіП України тривали змагання 29-ї спартакіади «Здоров’я» з міні-футболу серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України.
Участь у першому етапі змагань – відбірковому, взяли збірні з 11 факультетів та ННІ. За результатами жеребкування команди були розподілені на три підгрупи (А, Б, В), ігри у яких відбувалися по коловій системі. З кожної підгрупи до наступного кола змагань потрапили по дві найкращі команди та ще дві за найбільшою кількістю набраних балів. 

До збірної агробіологічного факультету з міні-футболу увійшли Роман Жила, Олександр Макарчук, Роман Спряжка, Іван Федосій, Юрій Андрусик, Володимир Насіковський, Володимир Мокрієнко.

У групі А точилася справжня запекла боротьба, адже сили між суперниками були майже однаковими і одразу три команди набрали по шість очок – це збірні агробіологічного факультету (1 місце), факультету конструювання та дизайну (2 місце) і факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (3 місце). Лише різниця забитих і пропущених м’ячів дала змогу розподілити місця у підгрупі. 

 

Дякуємо всім вболівальникам за палку підтримку на трибунах!

Юрій Андрусик,

доцент кафедри садівництва

(за матеріалами головного секретаря спартакіади)

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook