Тренінг з фахівцем маркетингу «Поради від професіонала»

19 грудня 2019 року

         19 грудня 2019 року викладач фахових дисциплін к.е.н. Вдович В.Г організувала для студентів спеціальностей «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» тренінг «Поради від професіонала», який провела випускниця Національного університету біоресурсів і природокористування України  Зінченко Ольга Олександрівна, менеджер з маркетингу компанії «Агро-Темп» (м. Обухів).

Компанія «Агро-Темп» є постачальником і сервісним оператором сільськогосподарської техніки. В Україні працює з 2009 року, активно розвиваючи власну мережу представництв по всій країні. В рамках щорічних міжнародних виставок «АГРОЕКСПО», «Зернові технології», «Дні поля», серед відвідувачів яких є й наші студенти та педагоги, компанія постійно представляє широку лінійку техніки різних брендів.

Фахівець розкрила особливості професії маркетолога та фахівця з продажів, окреслила  ділові якості маркетолога, надала поради щодо пошуку роботи по завершенню навчання, розкрила секрети успіху своєї карʼєри, ознайомила з напрямами діяльності компанії «Агро-Темп», умовами успішного продажу сільськогосподарської техніки і стрімкого зростання та розширення представництв компанії по всій Україні.

У ході діалогу «запитання - відповідь» Ольга Олександрівна, окрім іншого, надала поради щодо читання професійної літератури, проходження професійних тренінгів, а найактивнішим студентам було презентовано цікаві книги Стіва Джобса і Даніела Канемана.

Сподіваємося, що реальні приклади, якими діляться наші гості у рамках тренінгів, формують у студентів чітке розуміння того, для чого їм потрібне навчання і скільки насправді залежить від них самих і їхнього бачення свого професійного успіху.

Заходи такого формату – це ще один крок на шляху мінімізування помилок у виборі студентами майбутнього місця роботи відповідно до обраної професії та підтримка їх у прийнятті правильних рішень у побудові професійної карʼєри.

 

Ірина Вінник,

голова циклової комісії маркетингу і торгівлі


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook