На факультеті ветеринарної медицини відбувся черговий випуск магістрів

25 грудня 2019 року
24 грудня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрів спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

В Університеті вручення дипломів магістрам – визначна подія, адже випускний – це остаточне підведення підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли 147 магістрантам вручили заповітні дипломи. Дипломи вручено 125 магістрам спеціальності «Ветеринарна медицина», з них 7 – з відзнакою та 22 магістрам спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», з яких 2 – з відзнакою.
Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

Щирі слова привітання пролунали від декана факультету ветеринарної медицини академіка НААН України Миколи ЦвіліховськогоВін привітав випускників з початком нового етапу їх життя та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. Наостанок додав, що сьогодні перед випускниками відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними, і нехай диплом випускника факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України стане не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини лікарів ветеринарної медицини.

  

  

  

  

Зворушливими були привітання наставника випускників доцента Віктора Литвиненка, який побажав щасливої долі, не зупинятися на першому етапі в професійному житті та підкорювати нові вершини. Від випускників зі словами вдячності виступив Віталій Світельський.
До привітань приєдналися голови Екзаменаційних комісій, професори Наталя СорокаМикола Малюк та Лариса Шевченко, присутні викладачі: професори Засєкін Д.А.Духнцький В.Б.Якубчак О.М. та інші.

Випускників-магістрів також привітали учасники художньої самодіяльності факультету ветеринарної медицини.

Кращі студенти факультету отримали грамоти та подяки, які вручили декан факультету Микола Цвіліховський та заступник декана Сергій Деркач.


Володимир Мельник,
заступник декана факультету ветеринарної медицини
з магістерської підготовки

(Джерело: центральний сайт університету
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook