Гуртківці кафедри Наталія Барвінок та Ярослава Іщенко переможці І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт – 2020

24 грудня 2019, 13:20

16 грудня 2019 року конкурсною комісією факультету ветеринарної медицини у складі: голова комісії – директор НДІ здоров’я тварин проф. Дмитро Засєкін, члени комісії – заступники декана доц. Василь Данілов та Юрій Жук, завідувач кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка проф. Микола Малюк, заступник директора НДІ здоров’я тварин з студентської наукової роботи доц. Ярослав Сердюков, було заслухано кращі студентські наукові роботи для з метою відбору для участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт-2020.
На участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт – 2020 претендували виконавці 11 робіт.


Студентки гуртка «Ветеринарна тосикологія» Ярослава Іщенко та Наталія Барвінок під керівництвом доцента Вадима Іщенка представили роботу «Доклінічні і клінічні дослідження нового ветеринарного препарату «Сомі-вет», яку і було рекомендована від факультету ветеринарної медицини НУБіП України для участі у ІІ етапі Конкурсу, які відбудуться в Одеському ДАУ навесні 2020 року.

 

Бажаємо перемоги в ІІ етапі конкурсу!

Г. Бойко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook