Лави інженерних кадрів поповнилися магістрами-випускниками факультету конструювання та дизайну

24 грудня 2019 року
     24 грудня 2019 року факультет конструювання та дизайну дав путівку у професійне життя 84 магістрам освітньо-професійних магістерських програм «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Обладнання лісового комплексу», «Технічний сервіс машин та обладнання АПК» та «Будівництво та цивільна інженерія».

    Декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило подякував батькам, що зростили гідних громадян своєї держави. Пригадав, як сьогоднішні випускники реалізували себе в навчанні, науковій роботі, громадській та художній діяльності, спорті. Адже з цим випуском пов’язані перемоги факультету на «Студентській республіці», спартакіаді університету, «Голосіївській весні», олімпіадах та конкурсах наукових робіт.

  

     Від викладачів з вітаннями виступили завідувачі випускових кафедр професор Вячеслав Ловейкін і доцент Євгеній Бакулін.
     Студентська організація факультету в особі Миколи Кушніра, Станіслава Стаценка, Сергія Фесуна, Дмитра Мануілова та Анастасії Парфенюк – студентки факультету захисту рослин та біотехнологій привітала випускників, підготувавши концертну програму.

  

     Заступник декана Олег Марус вручив грамоти та подяки ректора університету Станіслава Ніколаєнка випускникам, які прославляли своєю діяльністю університет та факультет.
     Відмінниця навчання, спортсменка, староста групи Дар’я Ковтун висловила слова вдячності від всіх випускників науково-педагогічним працівникам за їх сподвижницьку працю.

     Незабутні враження викликали фотоспогади випускників про перебування їх в університеті.

Нехай незгасна свічка вашої любові до обраної професії завжди висвітлює і зігріває ваш шлях, допомагає рухатись вгору, і в її полум'ї згорає все негативне в вашому житті!
Удачі вам!

Зіновій Ружило,
декан факультету конструювання та дизайну

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook