Випускниця коледжу Єлізавета Чередніченко про свої плани вступити до НУБіП України

23 грудня 2019 року

Випускниця ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» Єлізавета Сергіївна Чередніченко свій шлях до вищої освіти обрала вже давно, навчаючись у відокремленому підрозділі університету на спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування». Те, що в майбутньому Єлізавета бачить себе студенткою НУБіП України вона підтвердила в інтерв’ю. 

Чому саме НУБіП?
Навчаючись у коледжі, я дуже багато дізналася про університет. До нас постійно приїжджають викладачі з НУБіПу й надають вичерпну інформацію про заклад. Окрім того, вже декілька років із батьками постійно відслідковую інформацію про ВНЗ у соціальних мережах і знаю, що НУБіП є одним із провідних.
Чого Ви найбільше очікуєте від навчання в університеті?
У мене є велике бажання здобувати вищу освіту. НУБіП України відповідає усім моїм уподобанням: по-перше, є гарна база як навчальна, так і виховна, по-друге, є можливість паралельно навчатися в закордонному вузі та отримати подвійний диплом, тому з-поміж усіх вишів обрав саме його. Від навчання очікую нових знань та розвитку своїх професійних і особистих здібностей та вподобань. А також цікавого студентського життя, позитивних вражень та емоцій.
Які маєте уподобання? Про що мрієте?
Захоплююся журналістикою, фотографією, танцями. Мрію вступити до університету, здобути якісні знання та мати в майбутньому стабільну й високооплачувану роботу.

Розмовляла Тетяна Мірзоєва
доцент кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook