Одинадцятикласниця з Київщини Анастасія Щербуха: «НУБіП – один із найкращих університетів країни, тож вищу освіту хочу здобути тут»

23 грудня 2019 року

Початок нового року – це завжди початок шляху до своєї мети. А якщо ти – випускник школи, то найголовніша мета – отримати статус студента. Про свою мрію стати студенткою економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України нам розповіла учениця Академічного ліцею № 3 Обухівської міської ради Щербуха Анастасія Юріївна. 

 

Розкажіть про себе.
‒ Я – учениця 11 класу і на даний момент багато думаю про своє майбутнє. Найважливіше питання це вибір сфери, в якій я буду розвиватися.
Чому вирішили здобувати вищу освіту?
– Вища освіта є першим кроком до успішної кар'єри, можливість поглибити свої знання у тій сфері, яка цікавить, а також під час навчання ми розвиваємо не лише свої професійні навички, а й особистісні.
Чому вибрали НУБіП України?
НУБіП України – один із найкращих ЗВО України, як за рейтингом університетів, так і роботодавців. Перевагами цього університету є те, що навчальні програми підготовки фахівців адаптовані до програм передових європейських університетів. НУБіП України відомий своїми випускниками й викладачами, які є провідними фахівцями в галузі економіки в Україні. До того ж, в цьому університеті навчалася моя мама і рекомендувала цей ВУЗ як один із найкращих.
Яку обрали спеціальність і чому?
Я обрала спеціальність «Економіка підприємства». Вважаю, що професія економіста затребувана завжди і скрізь – на будь-якому підприємстві, у будь-якій, навіть найменшій, фірмі. Щоб стати справжнім професіоналом потрібен хороший досвід і тоді на спеціаліста може вишикуватися черга.
Про що мрієте?
‒ Як і кожний випускник я мрію про світле майбутнє. А перший крок ‒ це вступити до престижного ВНЗ і здобути потрібну освіту.

Розмовляла Лілія Ільків
доцент кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook