Дипломи магістра отримали випускники агробіологічного факультету

20 грудня 2019 року

 

 

 

Всі так довго чекали цього моменту, а він пролетів за секунду... П’ять з половиною років навчання, скільки недоспаних ночей, скільки пролито сліз, скільки зданих заліків, екзаменів та курсових робіт, скільки пережито радісних і не дуже моментів, скільки випито кави в «Равлику». Скільки гектарів просапаних полів, скільки тонн зібраних яблук в НДП «Плодоовочевий сад». Все відразу навіть і неможливо згадати…

20 грудня отримали путівку в життя випускники агробіологічного факультету, які навчалися за освітніми програмами «Агрономія», «Агрохімія і ґрунтознавство», «Селекція і генетика с.-г. культур» та спеціальністю «Садівництво і виноградарство». Для наших випускників цей день дійсно особливий. Це своєрідна межа, після якої відкриваються нові можливості та перспективи професійного зростання.

Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться палким спогадом у їхніх серцях. Магістрів прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З вітальним словом до випускників звернувся проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, який побажав їм спочатку навчитися працювати на інших – тільки після цього з успіхом зможете працювати на себе. бути обережними по відношенню до грошей, щоб усі пройшли шлях мудрості і відповідальності, усі непорозуміння залишилися позаду і тоді буде невгомонне бажання самоудосконалюватись. Побажав гордитися українською землею, саме цього хотіли вас навчити в університеті. Сергій Миколайович особисто вручив подяки від ректорату за активну участь у громадському житті факультету Людмилі Комар та Іванні Яковініч.

 

З привітальними та напутніми словами до випускників звернулися завідувач кафедр агрохімії та якості продукції рослинництва, професор Віктор Бикін, завідувач кафедри рослинництва, професор Світлана Каленська, завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва Олександр Макарчук, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту Олександр Шеметун  та декан агробіологічного факультету, професор Оксана Тонха.

Заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній разом з деканом вручили магістрам грамоти за досягнення у навчанні, культурно-масовій роботі та спорті.

Директор наукової бібліотеки Тетяна Кіщак нагородила кращу читачку бібліотеки Марію Безвощук.

Від випускників зі словами вдячності батькам, однокурсникам, декану, заступникам декана, всім викладачам за отримані знання виступила Людмила Комар та Сергій Мірошник, а Аліна Глущенко з вітальною піснею.

З вітальним словом до магістрів та подякою до викладачів звернувся батько випускника - Станіслав Дерев’янко.

Після цього декан факультету Оксана Тонха зачитала наказ «Про закінчення навчання» 156 магістрів. Дипломи випускникам вручав декан і викладачі випускових кафедр факультету.

 

Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти агробіологічного факультету - Любов Панченко, Анна Сенчило, Віолета Анастасієва, Микола Гасюк та Анжеліка Медушовська.

Колектив агробіологічного факультету щировітає винуватців свята і бажає подальших успіхів!!!

 

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого грунту

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook