Гуртківці-міжнародники завершують науковий семестр конференцією

9 грудня 2019 року
 
Завершальну в цьому семестрі зустріч члени наукових гуртків кафедри міжнародних відносин і суспільних наук «Інформація і політика» та «Дипломатія і геополітика» провели, організувавши науково-практичну конференцію «Українська дипломатична служба: історія і сучасність», яка відбулась 6-го грудня 2019 р. в 228 аудиторії 3-го навчального корпусу і викликала неабиякий інтерес, зібравши майже всіх гуртківців 1-3-го курсів спеціальності та бажаючих з інших кафедр факультету.
 
 
Було заслухано п’ять доповідей найбільш активних гуртківців на найактуальніші теми історії та сьогодення міжнародних відносин та ролі української дипломатії у цих процесах.
 
Відзначимо, що всі доповіді було викладено іноземною (англійською) мовою з до того ж підкріпленими цікавими й інформативними презентаціями.
 
 
Підняті й розглянуті проблеми викликали чимало професійних запитань аудиторії, на всі з яких виступаючи дали не менш кваліфіковані, науково обґрунтовані відповіді.
 
На завершення відбулась конструктивна дискусія, в ході якої, зокрема, учасники наукового форуму ще раз звернулись до проблем Української дипломатії та дипломатичної служби в історичному контексті та сьогодення.
 
 
Підсумки об’єднаного засідання та й, власно, пленарної частини заходу підбив науковий керівник гуртків, модератор конференції, доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук С.К. Асатуров, який, відзначивши широкий спектр наукових інтересів учасників та достатньо високий рівень представлених розвідок, побажав науковій молоді не зупинятись, долаючи шляхи науки, а першокурсникам – ще й вдалої, першої у їх житті університетської сесії.
 
Роботу гуртків буде тепер поновлено вже наступного семестру.
 
 
Студентки спеціальності «Міжнародні відносини»
Вікторія Ковальчук МВ 18003 б
Катерина Солодка МВ 18001 б 

студентка спеціальності «Журналістика»
Тетяна Янча
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook