Відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин

18 грудня 2019 року

18 грудня 2019 року в залі засідань вченої ради навчального корпусу № 12 відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин. Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 4 питання, а також «різне».

Питання № 1 – Про результати наукової та інноваційної діяльності НДІ здоров’я тварин у 2019 році. Доповідав директор НДІ здоров’я тварин, проф. Засєкін Д. А. Результати були визнано задовільним, а інформацію – прийнято до відома.

Питання № 2 – Затвердження звітів по НДР за 2019 рік. Доповідав голова комісії, акад. НААН України, проф. Цвіліховський М. І. Доповідач представив обсяг виконаної роботи щодо захисту проміжних та заключних звітів по держбюджетним, госпдоговірним та ініціативним науковим тематикам, що виконуються на факультеті ветеринарної медицини, вказав на окремі виявлені недоліки. Інформацію, подану доповідачем, було обговорено і прийнято до відома.


Питання № 3 – Щодо результатів проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції ветеринарної освіти та науки», присвяченій 100-річчю ФВМ. Доповідав заступник голови оргкомітету конференції, проф. Недосєков В. В. Доповідачем було висвітлено результати конференції та фінансовий звіт, вказано на окремі організаційні недоліки. В обговоренні виступив, зокрема, голова секції незаразних хвороб конференції, проф. Духницький В. Б. Інформацію, подану доповідачем, було прийнято до відома, а результати конференції визнано задовільними.


Питання № 4 – Про наукове наповнення та перспективи журналу «Український часопис ветеринарних наук» на 2020 р. Доповідала головний редактор журналу, проф. Грищенко В. А. Відзначено отримання журналом категорії «Б» і в планах, якомога швидше входження до категорії «А» (Scopus, Web of Science). Інформацію, подану доповідачем, було обговорено і прийнято до відома.

Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської наукової роботи, 18.12.2019 р

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook