Профорієнтаційна робота з учнями загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів смт. Іванкова Київської області

18 грудня 2019 року

 Мельниченко Марія, студентка групи ФілА-19002б, під керівництвом доцента кафедри романо-германських мов і перекладу Гольцової М. Г. та куратора групи Сиротіна О. С. відвідала Іванківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів смт. Іванкова Київської обл.

 
Студентка провела бесіду з учнями 11-х класів, під час якої розповіла про НУБіП України, а особливо про гуманітарно-педагогічний факультет. Учні дізналися корисну інформацію про спеціальності факультету, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".
 
Майбутні абітурієнти були зацікавлені та задавали запитання про можливість вступу на гуманітарно-педагогічний факультет, науково-педагогічний склад, навчання за кордоном та одночасне вивчення декількох іноземних мов. Особливий інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою подвійних дипломів.
                                                                        студентка групи ФілА-19002б
                                                                         Мельниченко Марія,
                                                                        куратор групи ФілА-19002б
                                                                         Сиротін Олексій

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook