Звіт про роботу гуртка "Агротуритс" Л на "Фестивалі студентської науки"

18 травня 2019, 11:14
Про роботу гуртка «Агротурист» Л на «Фестивалі студентської науки – 2019» звітував староста гуртка Анатолій Корчак. Комісія і присутні ознайомилися з діяльністю гуртка за 2018-2019 рік. В своїй презентації Корчак А. детально висвітлив участь гуртківців у наступних заходах: Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних дисциплін за спеціальністю «Туризм»; Міжнароднму міждисциплінарнму Круглому столі "Консолідація туристичних та консалтингових ресурсів в забезпеченні подальшого соціального та економічного розвитку України" в рамках міжнародної с.-г. виставки «ІнтерАГРО»;семінарі з зеленого туризму «Категоризація у сфері сільського зеленого туризму як фактор безпеки та гарантії послуг, навчання та консультування» в рамках XXIX міжнародної агропромислової виставки АГРО-2019; студентській конференції «Сучасні виклики у розвитку менеджменту і маркетингу аграрного сектору економіки України"; міжнародній конференції «Апітуризм – новий напрямок розвитку сільських територій УКРАЇНИ»,що проходила в рамках Міжнародної виставка з туризму UITТ; Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Туризм – перспективний напрям соціально-економічного розвитку України та його кадрове забезпечення»; 26ій туристичній виставці UITT: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм» - 2019 та ін.
Гуртківці приймали активну участь у спритному та культурному житті рідного університету - святкуванні Всесвітнього Дня Туризму в НУБіП України 2018 р.;   Шаховому турнірі на встановлення рекорду України одночасної гри в шахи, із занесенням до Національного Реєстру України; забігу « Голосіївське кільце», «Дні університету», «Пісенні баталії»; відвідували музеї  та театри.
Крім того студенти мали можливість стажування за кордоном в найкращих готелях Турції та Болгарії.
Анатолій Корчак наголосив на тому, що гурток «Агротурист» підтримує тісні зв'язки із Спілкою сприяння розвитку сільського зеленого туризму України, турагенціями та туроператорами.
 
Олена Локутова,
керівник гуотка "Агротуритс" Л
 
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook