На кафедрі туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу відбувся захист магістрів-дорадників

16 грудня 2019 року

 

 

     Дорадництво України продовжує поповнюватися новими фахівцями так необхідними сьогодні для поширення знань і інновацій щодо підвищення конкурентоспроможності агровиробництва.

     16 грудня 2019 р. у ННІ неперервної освіти і туризму відбувся захист магістерських робіт спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Дорадництво».

     Дослідження магістрів-дорадників оцінювала професійна комісія у складі: доктора економічних наук, професора, декана економічного факультетуАнатолія Діброви (голова комісії); кандидата економічних наук, професора, директора ННІ неперервної освіти і туризму Марії Кулаєць; кандидата економічних наук, доцента, заступника директора ННІ неперервної освіти і туризму Терези Микицей; доктора економічних наук, професора кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Тетяни Кальної-Дубінюк та кандидата економічних наук, доцента кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Ірини Кудінової.

     Відкрив роботу державної комісії голова – Анатолій Діброва, який зачитав наказ ректора про створення комісії, розпорядження про допуск до захисту та побажав комісії плідної роботи, а студентам – успішного захисту своїх робіт.
     Тематика випускових кваліфікаційних робіт охоплювала актуальні для сьогодення питання, зокрема розглядалися теми: організація консультування з вирощування томатів в теплицях закритого ґрунту; застосування інформаційних технологій в дорадництві на прикладі галузі рослинництва; інформаційно-консультаційне забезпечення розвитку активного туризму; організація PR–консалтингу щодо застосування мікродобрив в агровиробництві тощо.

     У доповідях студенти продемонстрували високий рівень знань предмету та об’єкту дослідження, вміння ставити завдання та оцінювати результати досліджень. Усі виступи відрізнялися своєю оригінальністю та інноваційністю.

     Комісія відмітила високий рівень представлених до захисту робіт, а також теоретичну і практичну цінність отриманих результатів дослідження.
     Кращі із студентів отримали рекомендацію до вступу в аспірантуру.
      24 грудня 2019 р. випускникам урочисто вручать дипломи магістрів консультантів з дорадництва.

Вітаємо студентів із успішним захистом! Бажаємо нашим випускникам нових звершень і успіхів у розвитку дорадчої діяльності в Україні.

Тетяна Кальна-Дубінюк, 
професор кафедри туристичного 
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook