Члени гуртка «Туризмознавство» знайомляться з інноваційними підприємствами туристичної галузі

9 грудня 2019, 18:36

 

 

        9 грудня 2019 року члени гуртка "Туризмознавство"  відвідали TravelHub – інноваційний проект розвитку туристичної галузі в Україні.  Першокурсники мали можливість повністю зануритись у світ мандрівок та професіональних організаторів туризму, адже Travel Hub -  це 400 квадратних метрів, повністю присвячених подорожам! Простір з коворкінгом і залами для заходів створено для людей, що працюють в сфері туризму і для любителів подорожувати.

Директор TravelHub Ірина Дворська та її заступник Наталія розповіли про історію створення цього  інноваційного проекту в туристичному бізнесі, починаючи з 2017 року. Для цього було об’єднано  багато туристичних сервісів в одному місці: коворкінг і ком'юніті для тих, хто працює в сфері туризму, цікаві і нестандартні заходи, присвячені мандрівкам, послуги туроператора, бронювання квитків, готелів та апартаментів, візова підтримка, замовлення трансферів, розроблення програм подорожей з новим змістом, книги про подорожі, виставки travel-фотографій, магазин travel-аксесуарів і сувенірів, зали в оренду для туристичних заходів і ще багато іншого.
Надзвичайно корисним є те, що фахівці розповіли студентам про реальні тенденції сучасного туристичного ринку, який динамічно змінюється, описали практичні інновації, які користуються попитом у різних сегментів  споживачів подорожей, описали вимоги до менеджерів з точки зору майбутнього тур бізнесу. У першокурсників виникло чимало питань, адже професійна робота в туризмі значною мірою відрізняється від приватного туристичного досвіду.
Студенти отримали запрошення на зустріч з Андрієм і Ольгою Андрієвими - засновниками легендарної Paganel Studio -  відомими українськими мандрівниками, авторами і першопрохідцями найбільш захоплюючих маршрутів: підкорення  Антарктиди, відвідання берегів Гренландії і Шпіцбергена, подорожі до  Ботсвани,  сходження на Арарат та сафарі з дітьми. Також Ольга та Андрій є популярними фотографами та фільм-мейкерами, за свої фільми, зняті в подорожах, вони отримали понад 150 нагород від Лос Анжелеса до Лондона.
 
У перспективі співробітництва кафедри туристичного та готельно- ресторанного бізнесу  і консалтингу НУБІП України та Travel Hub – організація лекційних і практичних занять з фахових дисциплін, проходження практики студентів випускних курсів та спільні подорожі.
       І, до речі, в хабі Ви завжди можете купити авіаквитки, страховки, пакетні тури і все це в одному місці!
 
Дарія Басюк,
керівник гуртка "Туризмознавство"

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook