Тривають захисти магістерських робіт

11 грудня 2019 року

     У магістрів дуже відповідальний час, адже вони вийшли на фінішну пряму: тривають захисти випускних магістерських робіт. Випускники демонструють знання, здобуті в університеті впродовж п’яти з половиною років.

     Особливо хвилюються претенденти на дипломи з відзнакою, а таких цьогоріч багато. Так, з понад ста випускників агробіологічного факультету відмінник кожен десятий. Це випускники освітньої програми «Агрономія і ґрунтознавство» Марія Безвощук, Микола Гордієнко, Олександр Дем’яненко, їхні колеги, які закінчують навчання за освітньою програмою «Агрономія» Альона Голубєва, Ярослав Грицюк, Людмила Комар, Анна Лемешик, Тетяна Розпутня, Інна Сич, Володимир Чорнобай, Іванна Яковініч.

Сьогодні на захистах магістерських робіт агробіологічного факультету побував ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він цікавився інноваційністю проєктів, доцільністю навчання у магістратурі, місцем працевлаштування, як застосовуватимуть набуті в університеті знання у майбутній професійній діяльності. Слухаючи доповіді випускників, він наголосив: аграрний сектор країни розвивається і йому вкрай потрібні високоосвічені добре підготовлені спеціалісти.

     Та не тільки випускникам ставили цього дня питання, а й ректору: студенти та викладачі поцікавилися його поглядом на продаж землі. Виникла цікава дискусія, після якої робота екзаменаційної комісії продовжилася.

 Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook