Семінар-нарада з актуальних питань охорони праці

16 грудня 2019, 11:58

На базі кафедри охорони праці та інженерії середовища 12-13 грудня 2019 р. відбувся семінар-нарада на тему «Про підвищення ефективності здійснення заходів державного нагляду на підприємствах агропромислового комплексу та соціально-культурної сфери».

У роботі семінару взяли участь представники Державної служби України з питань праці, зокрема начальники відділів територіальних органів Держпраці, що здійснюють державний нагляд у суб’єктів господарювання агропромислового комплексу та соціально-культурної сфери. Семінар проходив у затишній читальній залі бібліотеки в корпусі № 11.

З вітальним словом до учасників звернувся декан механіко-технологічного факультету професор Я.М. Михайлович, який розповів про переваги навчання на факультеті, зокрема про перспективи отримання цікавої роботи після закінчення університету.

План роботи семінару було складено змістовно і цікаво, на чому, відкриваючи перше засідання, наголосив заступник Голови Держпраці І.І. Шумелюк. У доповідях було розглянуто сучасні зміни у працеохоронному законодавстві України, дано роз’яснення до «Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві», деталізовано вимоги щодо поводження з небезпечними речовинами та їх застосування на підприємствах агропромислового  комплексу та інші актуальні питання охорони праці.

У роботі семінару взяли участь викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища НУБіП України, студенти університету.

 

доц. М. Мотрич


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook