Економічний факультет вітає випускників

13 грудня 2019 року

13.12.2019 р. в день святого апостола Андрія Первозванного відбувся випуск магістрів заочної форми навчання на економічному факультеті.

 

 

116 випускників факультету спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» здобули освітній ступінь магістра. До речі це перший випуск на факультеті фахівців за освітньою програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Вісім студентів випускників отримали дипломи з відзнакою. Серед них Баленко М.О., Войтенко М.А., Литвиненко І.С., Мартіус А.Д., Микитенко М.М., Перевертайло В.В, Степанчук Л.А. та Тарабун, О.В.

 

 

   Привітати випускників завітали керівництво факультету на чолі з деканом професором Дібровою А.Д., та завідувачі випускових кафедр факультету. Деканат нагородив кращих студентів грамотами. Зокрема почесними грамотами нагороджено Тарабуна О.В. та Степанчук Л.А., які 6 років, починаючи з 1 курсу ОС «Бакалавр» були старостами груп, сумлінно відносились до навчання та своїх обов’язків, приймали активну участь в житті факультету.

    

 

 

 

Від імені випускників подяку рідному факультету та університету висловили Баленко М.О. та Підопригора В.В., які здобули освітній ступінь магістра за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Привітальну програму для студентів-випускників підготовила студентська організація економічного факультету під керівництвом заступника декана з культурно-виховної роботи Криворота О.Г.

Студенти-випускники з вдячністю прийняли вітання, подякували працівникам деканату та науково-педагогічному персоналу факультету за доброзичливе ставлення та отримані знання.
 

Михайло Маршалок
заступник декана економічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook