Профорієнтаційна робота кафедри економічної теорії

13 грудня 2019, 13:32
Шполянська гімназія №3

 Профорієнтаційна робота кафедри економічної теорії

 
Доцент кафедри економічної теорії Гуща Інна Олександрівна провела профорієнтаційну роботу з учнями 11 класів гімназії №3 Шполянського району Черкаської області.
Учням розповіли про переваги навчання та умови вступу в НУБіП України, запросили навчатися за спеціальностями «Менеджмент» та «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту.
Майбутніх абітурієнтів зацікавила надана інформація, вони ставили питання щодо місця працевлаштування, навчання на військовій кафедрі, можливості отримати подвійний диплом та проходити практики за кордоном, навчання в магістратурі. Задавали багато запитань, які стосуються створення особистого кабінету вступника, розміщення в ньому заяв та пріоритетів, ролі сільського коефіцієнта та інших важливих моментів вступної кампанії. Цікавилися також спортивними секціями та художніми колективами університету.
Особливо наголосили на тому, що в університеті працюють консультаційно-підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань з дисциплін українська мова і література, математика, біологія, хімія, іноземні мови, історія України, географія та ряду інших предметів, випускники яких отримають додаткові бали під час вступу до НУБіП України (до 10-ти балів). Університет також проводить Всеукраїнську олімпіаду для вступників з наступних предметів: українська мова і література, математика, біологія, хімія, англійська мова, історія України, географія та ряду інших предметів. Участь у олімпіаді дає унікальну можливість отримати до 20 балів до Ваших сертифікатів ЗНО та буде вирішальною при вступі до НУБіП України.
 
 
 
 
Ми запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День відкритих дверей нашого Університету, під час якого отримати вичерпну інформацію щодо умов вступу та переваг навчання в НУБіП України. Сподіваємося, що учні ліцею успішно складуть ЗНО та поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
 
До нових зустрічей! 
 
Доцент кафедри економічної теорії  
 

Гуща Інна Олександрівна

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook