Волейбол. Змогли!!! Зуміли!!!

12 грудня 2019 року

 

5

12 грудня 2019 року в Тернополі на базі двох закладів вищої освіти відбулись змагання з волейболу (змагались юнаки) за програмою студентських спортивних ігор серед ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області, в яких взяли участь 8 команд, що були поділені на дві групи і визначали найкращих, а потім в стикових матчах команди розподіляли підсумкові місця в турнірній таблиці.

Студентський волейбольний колектив коледжу, який до змагань готував тренер-викладач Микола Косюк, потрапив в одну групу з командами Технічного коледжу ТНТУ ім.І.Пулюя, Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім.О.Барвінського та Зборівського коледжу ТНТУ ім.І.Пулюя. Здобувши дві перемоги і зазнавши однієї поразки (були сильнішими (кожного разу по 2:0) за студентські колективи зі Зборова та Чорткова, поступились 0:2 тернополянам), підопічні Миколи Косюка здобули право зіграти в матчі за ІІІ місце з другим колективом іншої групи – Тернопільським коледжем харчових технологій і торгівлі. Відчувши смак призового місця, бережанський волейбольний колектив видав максимум своїх можливостей і став бронзовим призером турніру.

Переможцем стала команда Технічного коледжу ТНТУ ім.І.Пулюя, срібним призером - хлопці з Кременецького лісотехнічного коледжу.

Степан Жеребецький, керівник фізичного виховання

1243

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook