Запрошуємо взяти участь у "Відкритому майданчику зі сталого сільського господарства"

12 грудня 2019 року

Експертна організація Центр "Розвиток КСВ", Фонд ООН у галузі народонаселення та Національний університет біоресурсів і природокористування України запрошують представників компаній, університетів, активну молодь та профільних експертів 13 грудня з 10:00 до 13:00 на зустріч "Відкритий майданчик зі сталого сільського господарства", що відбудеться за адресою:

м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, ауд. 408 (Економічний факультет НУБіП України, Корпус 10).

Початок реєстрації о 9:30.

Мета заходу - обговорити ключові питання співпраці університетів, молоді та бізнесу у сфері сільського господарства, а також запропонувати можливі рішення щодо розвитку потенціалу та ефективного працевлаштування молоді.

У рамках зустрічі, у форматі "відкритого майданчику" відбуватиметься:

  • обговорення ключових проблем і потреб сфери освіти та аграрного бізнесу
  • напрацювання інноваційних рішень і подальших кроків до співпраці заради розвитку молоді
  • презентація першого в Україні Центру експертизи та партнерства у сталому сільському господарстві.

   Центр експертизи та партнерства у сталому сільському господарстві - це об'єднання на базі НУБіП (м. Київ) університетів, студентської молоді та компаній аграрної галузі, в тому числі малого та середнього бізнесу. Метою Центру є створити майданчик для взаємодії студентів, викладачів і представників бізнесу для розвитку інновацій, обміну досвідом і налагодження співпраці для створення можливостей працевлаштування молоді.

  Проект "Центри Експертизи" започатковано Центром "Розвиток КСВ" у 2018 р. Ідея створення прийшла з Нідерландів, де вони успішно функціонують з 2011 р., та є прикладом потужних партнерських стосунків між навчальними закладами, компаніями, урядом та громадськими організаціями. Партнер проекту: Фонд ООН у галузі народонаселення

Реєстрація на участь у зустрічі - https://forms.gle/kFyCGZDHXMzs81kG7

Проїзд по Україні, відшкодовується організаторами.

Чекаємо на вас!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook