Профорієнтаційна робота кафедри фінансів триває

10 грудня 2019 року

10 грудня старший викладач кафедри фінансів Ярослав Навроцький відвідав гімназію міжнародних відносин №323 (м. Київ). Ярослав Федорович зустрівся з учнями 10-х класів і розповів їм про наш університет, ознайомив майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями, які можна обрати, окреслив переваги здобуття вищої освіти в нашому закладі, розповів про інфраструктуру університету, спортивні досягнення студентів, гуртки та секції, в яких можна займатися після аудиторних занять.

В ході бесіди Ярослав Федорович детально розповів про навчання на економічному факультеті, особливу увагу звернув на оволодіння професією фінансиста. Школярі активно долучилися до розмови, ставили запитання щодо умов вступу в університет, можливості проходження практики за кордоном, про перспективи кар’єрного росту після закінчення університету за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» та можливість отримання другої вищої освіти.

Завуч гімназії Валентина Миколаївна, яка приймала участь у бесіді, наголосила про важливість вже тепер, в 10 класі задуматися про майбутній вступ до навчального закладу, визначити пріоритети на майбутнє та обрати для подальшого вивчання цікаву та перспективну спеціальність.

Захід вдався цікавим та змістовним для учнів гімназії. Вони отримали інформаційні буклети з детальною інформацією про університет, економічний факультет і кафедру фінансів.

Викладач пообіцяв обов’язково запросити учнів до університету на день відкритих дверей, весною та восени 2020 року, де вони зможуть особисто поспілкуватися з керівництвом, студентами та викладачами кафедри фінансів, оглянути учбові аудиторії та завітати до ботанічного саду, який є гордістю нашого університету.

Зустріч з керівництвом гімназії була досить цікавою та змістовною. Педагогічний колектив та учні гімназії були вдячні за надану інформацію і відповіді на актуальні питання щодо вступу до університету.

Ярослав Навроцький,

старший викладач кафедри фінансів

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook