Екскурсія студентів 3 курсу 6 СТ групи до Верховної Ради України та м. Києвом

4 грудня 2019 року

За погодженням із керівництвом Апарату Верховної Ради України, доцентом кафедри статистики та економічного аналізу Богданюк О.В., було організовано екскурсію до Верховної Ради України для студентів спеціальності «Облік і оподаткування», 6 с.т. групи.


Учасники екскурсії ознайомилися з приміщеннями Верховної Ради України, її архітектурною спадщиною. Оглянули чудові картини, що прикрашають стіни, приміщення балкону, з якого видно робочі міста народних обранців. Велику зацікавленість викликала картина О. Кулакова «Державотворення», на якій зображені депутати Верховної Ради України, історичні особи, які брали участь у державотворенні на різних етапах боротьби за незалежність України та державний символ – великий прапор у центрі картини. Окрім того, мали змогу побувати у сесійній залі парламенту, де ухвалюються закони України, а також завітали до кулуарів Верховної Ради України, де проходять брифінги народних депутатів.


Усі присутні пізнали для себе багато цікавих нових фактів, що пов’язують історію нашої держави і сьогодення роботи Верховної Ради України.

Цікавою та незабутньою виявилася також екскурсія по м. Києву.

 

Олена Богданюк,
к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook