ПРОФОРІЄНТАЦІЯ В ПЕРЕЯСЛАВІ!

9 грудня 2019 року

Доктор ветеринарних наук, професор Валентин Карповський 6 грудня 2019 р. з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідав школи №№ 1 і 4 м. Переяслава Київської області. У своїх виступах він наголосив на високому рейтингу НУБіП України порівняно з іншими закладами вищої освіти. До відома випускників шкіл були представлені історія нашого університету та факультету ветеринарної медицини, правила прийому, можливості підготовчих курсів до здачі ЗНО, навчальну та наукову роботу студентів, спортивні та культурно-масові заходи.
 

Учні випускних класів показали значну зацікавленість нашим університетом. Вони задавали багато запитать стосовно навчання, можливості закордонного стажування, вартості навчання на контрактній формі та курсах підготовки до ЗНО, спортивних секцій та художніх та туристичних гуртків тощо. На всі запитання майбутніх вступників професор Валентин Карповський дав вичерпні відповіді та запросив учнів відвідати наш університет під час днів відкритих дверей або в будь-який зручний для них час.
 


Велику допомогу в організації та проведенні профорієнтаційних зустрічей надав випускник факультету ветеринарної медицини НУБіП України, депутат Переяславської міської ради, кандидат ветеринарних наук, генеральний директор "Сімекс-Альянс Україна" Вячеслав Саулко. Висловлюємо йому щиру подяку.

Валентин Карповський,
доктор ветеринарних наук. професор,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook