СТУДЕНТИ 1 КУРСУ 10 ГРУПИ ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ СОБАК "КРИШТАЛЕВИЙ КУБОК УКРАЇНИ"

9 грудня 2019, 9:30

У Києві на вихідних відбулась головна подія для кінологічної спільноти України, яка вкаже напрям і темп роботи для всієї вітчизняної кінології загалом та КСУ зокрема. «Нам вперше випала честь проводити Світове Дог Шоу в столиці нашої держави 2024 року! Ця подія зараз для КСУ – №1, адже вона дійсно має залишитися в пам'яті кінологічної спільноти, як і Євро Дог Шоу сімнадцятого року. Якщо оцінювати за значимістю і масштабністю, то Світова виставка, без сумніву, вагоміша – в ній братимуть участь набагато більше держав, в тому числі і вперше, які зазвичай не приїздять на «Європу», зокрема, такі, як Латинська Америка, африканські країни, країни Азії і Далекого Сходу. Тому, підтримуючи якісне зростання вітчизняної кінології, ми здобули право проводити кваліфікацію на знаменитий «Крафт» безпосередньо на наших виставках. Це має велике значення, тому що «Крафт» – це захід, який традиційно прирівнюється мало не до Чемпіонату Світу, перемога на ньому – це завжди дуже почесно і дуже престижно. І це сталося завдяки нашим тривалим і наполегливим зусиллям, постійним нагадуванням про те, що є Україна, є Кінологічна Спілка України, що наша країна – одна з передових кінологічних держав у світі. Ми досягли успіху – вибороли це престижне право. І на цьому не зупинимося, будемо і надалі продовжувати рухатися вперед, не змінюючи якісний вектор розвитку»,  – сказав Президент Кінологічної Спілки України Георгій Оніщенко.


У виставці взяли участь близько п’яти тисяч учасників із різних країн світу. Були представлені майже двісті порід собак, які продемонстрували свої екстер’єрні якості у виставкових рингах «Київської Русі», «Кришталевого Кубку України» та заключного «Параду Чемпіонів – 2019». Для шанувальників екзотичного та спортивного дресирування проходили Кваліфікаційні змагання з Кінологічного фристайлу (танці з собаками) та Чемпіонат з Обідиєнс (послух) «Кришталевий кубок». Молоді кінологи представляли свої вміння на Чемпіонаті-конкурсі з Юніор-хендлінгу. Також відвідувачі мали змогу дізнатися про каністерапію для «особливих» діток на традиційному Майданчику дружби, де, окрім показового уроку із каністерапії, циркового шоу з усолапохвостими артистами, для дітлахів проводились зустрічі з цікавими людьми, майстер-класи, часи творчості, фотосесії з чотирилапими друзями, дитяча дискотека з собаками і безліч веселих розваг. Головний фінальний конкурс «Best in Show» та Парад чемпіонів, у яких брали участь найдостойніші брати менші, визначили найсильніших представників світового собачого бомонду. І вдруге в історії київських міжнародних дог шоу, і мабуть, уже традиційно, обирався абсолютний переможець виставкового вікенду серед переможців двох виставок.

Всі гості та учасники міжнародної виставки собак FCI-CACIB отримали яскраві враження! Перемогли самі найкращі учасники! Кінологічне свято дало можливість усім шанувальникам собак повболівати за своїх чотирилапих улюбленців, підтримати друзів і знайомих та отримати величезне задоволення від спілкування з однодумцями, одночасно граючись з братами нашими меншими!
 


Куратор 10 групи 1 курсу Р. Бокотько,
староста групи Н. Демидюк,
заступник старости групи Є. Казміріді

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook