Те, що було мрією вчора, сьогодні є реальністю студентів спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа»

5 грудня 2019 року

    3-4 грудня студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» в рамках вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» і студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» для ознайомлення з готельним бізнесом відвідали готель «Aloft», що розташований в серці самого міста Києва.


    За свій короткий час існування, цей готель завоював титул найстильнішого та найсучаснішого готелю України, ставши улюбленим місцем відпочинку для відомих іноземних гостей, політиків та інших високоповажних персон. Сучасний готель надає споживачам не тільки послуги з розміщення, а й широкий спектр послуг транспорту, зв’язку, розваг, послуги фітнес-залів та салонів краси. Готель «Aloft» ось уже декілька років підряд вважається центром ділового життя столиці та вибором відомих гостей.


     Студенти мали змогу ознайомитися з лоббі готелю, службою рецепції, подивитися номерний фонд, ресторан, конференц-зал, фітнес-центр тощо. Багато запитань студенти задавали менеджерам, на які отримували вичерпні відповіді.


     Адміністратор Микола та  менеджер по персоналу Наталія,  детально розповідали студентам про готель та його «родзинки», наголосили, що ближчим часом дана готельна мережа буде розширюватись. І тому, їм потрібні кваліфіковані та розумні співробітники. Готель також надає можливість проходження практики та стажування для студентів. Отож, студенти НУБіП вже пишуть свої резюме для набуття практичних навиків готельній сфері!


     Екскурсія була дуже цікавою та змістовною. Ми дуже вдячні керівництву та менеджерам готелю за надану можливість детально ознайомитися з готелем.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного
бізнесу і консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook