Використання проектної методики на заняттях з англійської мови як один із шляхів формування комунікативної компетентності студента ЗВО

4 грудня 2019 року

Серед сучасних форм і методів інноваційного навчання, спрямованих на ефективне засвоєння знань студентами, а також одним із дієвих способів організації мовної взаємодії, що вивчаються на заняттях з англійської мови є проектна методика.
Метод проектів – це комплексний навчальний метод, який дозволяє індивідуалізувати навчальний процес, дає можливість студентові проявляти самостійність у плануванні, організації та контролі своєї діяльності. Метод проектів є одним із активних методів проведення занять, який передбачає індивідуальну, парну чи групову студентів, що забезпечує гарантоване досягнення спланованого результату. Дана методика, дозволяє студентам проявити самостійність у виборі джерел інформації, способі її викладу і презентації, а також вести індивідуальну роботу над темою, яка викликає найбільший інтерес у кожного учасника проекту, що спричиняє підвищену мотивовану активність студента.


4.12.2019 р. презентуючи групові проекти, студенти 1 року, ОС «Магістр» факультету Землевпорядкування інтегрували свої знання та уміння, здобуті під час вивчення своїх професійних дисциплін, та професійнозорієнтованого матеріалу на заняттях англійської мови, творчо підійшли до висвітлення обраної теми проекту, зібрали інформацію, висловили власні думки і погляди на предмет проектування іноземною мовою.


Захід був дуже цікавим, захоплюючим. Проектна робота є надзвичайно важливою, оскільки вона об’єднує всі мовні навички і добре мотивує студентів.

Доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
О. Пономаренко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook